Koncept proizvoda Nobel Biocare

Nobel Biocare zubni implantati se proizvode već više od 40 godina najmodernijim tehnološkim metodama od hemijski nepromjenjivih varijacija komercijalno čistog titanijuma. Obrada dobijenih materijala vrši se hladnim metodama obrade što ih čini posebno čvrstim i dugotrajnim. Švedski proizvođač Nobel Biocare se ponosi svojom završnom obradom implantata tzv. TiUnit obradom koja dodatno pospešuje stabilnost i očuvanje kosti oko ugrađenih implantata. TiUnit je hrapaviji sloj titanijum oksida koji sa svojim karakteristikama sličnim keramici i mikroskopskim porama povećava stabilnost implantata i povezivanje s kolagenskim matriksom i kod zahtevnijih zahvata kao što su imedijatno ugrađivanje implantata nakon ekstrakcije zuba.

Visoki postotak uspješnosti zahvata:

  • Kroz 1 godinu 98.5%
  • Kroz 5 godina 98.3%
  • Kroz više od 10 godina 97.9%

Nobel Biocare je pionir u metodi ALL ON 4, koja omogućava potpunu gornju i donju rekonstrukciju zuba fiksnim zubnim mostom. Značaj ove metode je da se obe proteze u vilici drže na po samo 4 implantata svaka. ALL ON 4 metoda je također posebno primerena za pacijente koji su izgubili veliku količinu kosti vilice za konvencionalne zahvate zubnim implantatima.

Postotak uspešnosti zahvata ALL ON 4 metodom, dobiven referentnim kliničkim rezultatima od 1283 pacijenta s ugrađenih 5267 implantata u razdoblju od 0.5 – 10 godina:

  • Kroz 0.5 - 1 godina 97.6%
  • Kroz 3 - 5 godina 96.9%
  • Kroz više od 10 godina 94.8 – 98%Postavite nam pitanje, napišite nam vaše predloge i zapažanja.

Naši stručnjaci će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.


* Polja označena zvezdicom su obavezna.

Vaši osobni podaci su zaštićeni. Pročitajte našu Izjavu o zaštiti privatnosti.